Hiçbir Veri Bulunamadı!
Kavurma Türk mutfağında bir et saklama yöntemidir. Bu yöntemle saklanan kırmızı etlere de kavurma denir. Eski Türkler av etlerini kavurma yöntemiyle saklıyorlardı.
Toplam Değerlendirme (0) bu ürüne yorum eklemek için burayı tıklayın.
336,60 ₺ Vergi 336,60 ₺
167,64 ₺ Vergi 167,64 ₺
382,80 ₺ Vergi 382,80 ₺
376,20 ₺ Vergi 376,20 ₺
188,76 ₺ Vergi 188,76 ₺
660,00 ₺ Vergi 660,00 ₺
323,40 ₺ Vergi 323,40 ₺
373,56 ₺ Vergi 373,56 ₺
Etiketler: Kars Dana Kavurma 500 Gr, 360103, Yöresel Ürünler