Yağ Çeşitleri

Bitkisel ve hayvansal yağlar yemeklerin vazgeçilmez bir parçasıdır. Örneğin kızartma yöntemi yiyeceklerin yüksek sıcaklığa getirilmiş yağların içinde pişirilme işlemidir. Fırında pişirilen yiyeceklerin tepsiye yapışmamaları için tepsinin önce yağlanması önerilir. Tencere içinde suyla pişirilen yiyeceklere dahi damak zevkini arttırmak için yağ eklenir. Ayrıca tereyağı zeytinyağı ve margarin gibi yağlar kahvaltılık olarak kullanılırlar.


Kars Erimiş Sarıyağ 1 Kg

Kars Erimiş Sarıyağ 1 Kg

501,60 ₺ Vergiler Hariç: 501,60 ₺

Kars Kaz Yağı1 Kg

Kars Kaz Yağı1 Kg

490,05 ₺ Vergiler Hariç: 490,05 ₺

Köy Tereyağı  1 Kg

Köy Tereyağı 1 Kg

514,80 ₺ Vergiler Hariç: 514,80 ₺

Yayık Tereyağı  1 Kg

Yayık Tereyağı 1 Kg

481,80 ₺ Vergiler Hariç: 481,80 ₺

Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)