"Gurme" veya İngilizce karşılığı "Gourmet" kelimesi ilk olarak 18. yy başlarında Fransa'da kullanılmaya başlanmıştır. Geniş anlamı ile yüksek kalitede ve lezzetli yemek yemeyi ve / veya yapmayı seven, yediği yemekleri kültür, lezzet, tarihçe perspektifinde yorumlayabilen , mutfak ve yiyecek terminolojisi ve bilgisi gelişmiş olan, yemek yemeyi ve üretimini bir sanat olarak gören , damak tadı gelişmiş , yemek uzmanı kişi anlamına gelir.
Marka: ERZİNCAN HAS MANDIRA
Ürün Kodu: KM7YYRVDG9
Kars Kasap Sucuk Kangal 500 Gr geleneksel Kars kasap sucuğudur. Fermente edilerek hazırlanan bu sucuk, özel baharat karışımı ve doğal bağırsak kılıfında kurutulmasıyla eşsiz bir lezzet sunar.**Özellikler:**
- %100 dana eti
- Doğal baharatlarla tatlandırılmış
- Geleneksel fermente süreçten ge..
455,00TL 605,00TL
Marka: KARS MANDIRA
Ürün Kodu: KMRIHE91SL
Fındık sarma, geleneksel Türk tatlıları arasında yer alan ve özellikle Karadeniz bölgesinde sevilen bir lezzettir. İncecik açılan pestilin içerisine doğal fındık ezmesi konularak rulo şeklinde sarılır ve genellikle bal veya pekmezle tatlandırılır. Üzeri hindistan cevizi veya toz fıstıkla kaplanarak ..
600,00TL
Gösterilen: 1 ile 2 arası, toplam: 2 (1 Sayfa)